söndag, november 25, 2007

071125
02:02 Syster fick ett samtal runt 19 tiden (lördag) från en man som bor vid pekås i degerfors. Han hade sett en herrelös hund liknande troja springa ner mot stora valla skolan. Utryckning följde därefter. Många hjälpte oss och det tackar vi för men tyvärr så fann vi inte troja. Vi tror att hon nu har blivit så skygg så hon går bara fram till matte/husse/syskon. Vi ber därför att om Ni ser henne så kontakta oss och försöka INTE locka på hunden om den smitit iväg, pga att det gör henne mer skygg för människor. Vi hoppas att denna mardröm snart får ett slut och vi får tillbaka troja. Tills dess vill vi tacka alla som hjälpt oss hittills och hoppas att erat stora engangemang inte dalar ju längre tiden går TACK! Vi fortsätter imorgon med att spana efter troja med koncentration på degerfors väster om älven.

16:33 Efter dagens ljusa timmar så har vi sökt i hela degerfors för att ringa in Troja. De få spår vi fått efter henne har dock inte hjälpt oss och vi har nu tagit en liten paus för att återuppta sökandet lite senare då vi tror att Troja vågar röra på sig.

22:02 Nepps. Inget på hela kvällen syster är fortfarande ute och kommer nog vara så in på morgontimmarna. Vi tror att hon har valt säkerheten i skogen och koncentrerar oss på området strömtorp igen. Förhoppningsvis har hon fått igång sin interna GPS och är på väg hem. uppdatering följer imorgon!

Inga kommentarer: